Magiapuoti Pakanametsässä

Sysimaa pystyttää Hämeen keskiaikafestivaaleille Pakanametsän.

Pakanametsän alueelle kokoontuvat parantajat, noidat, velhot ja tietäjät kaupittelemaan omia tuotoksiaan, esittelemään taitojaan, jakamaan tietoaan ja kertomaan tarinoita hurjista reissuistaan.

Pakanametsä on auki yleisölle 20.-22.8.2021 ja sisään pääsee Hämeen keskiaikafestivaalin lipulla.

Magiapuoti pystyttää Pakanametsään suuren mustan telttansa, joka pursuaa upeita ja mystisiä magiatuotteita.

Magiapuodin tuotteisiin pääsee harvoin tutustumaan fyysisesti missään.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla tutkimaan mitä kaikkea outoa ja erikoista Magiapuodin kätköistä löytyy!

Vuohensarvet

Pakanametsässä on paikalla melkein kaikki Magiapuodin tuotteet sekä erittäin runsas valikoima tuotteita, joita ei tule löytymään verkkokaupasta.

Tule tekemään kutkuttavia löytöjä suurista koreista, jotka pursuavat edullisia yksittäiskappaleita. Valitse itsellesi upea vuohensarvi valikoimastamme tai pala käärmeennahkaa. Puodista löytyy uusia noituuteen liittyviä suitsukeseoksia, upeita mystisiä ouija-lautoja, leimahdusjauheseoksia, kuparipatoja, kauniita rasioita, nukkemagiaan liittyviä esineitä, luita, magiaöljyjä ja -salvoja, mustaa suolaa rituaaleihin, loitsupusseja ja -pulloja, heilureita ja heilurialustoja, kristallikelloja, suitsukenippuja, loitsukirjoja ja -paperia…

Ouija-laudat

Magiapuodin valikoima noituuteen liittyviä tuotteita on valtava!

Puodista löytyy nopeimmille myös muutama aiemmin ilmestynyt mysteerilaatikko! Lopuille pienempi versio eli Magiapuodin mysteeripussi.

Paikalla ovat myös Sysimaan noidat Elina ja Nina. Tule juttelemaan ja kyselemään kaikesta noituuteen ja magiaan liityvästä! Toivottavasti näemme useita ihania asiakkaitamme Pakanametsässä!

Lisää tietoa tapahtumasta löytyy https://www.sysimaa.fi/tapahtumat/pakanametsa-2021/