Luista ennustamisen setti

20.00

Varasto loppu

Luista ennustamisen setti

Pienten luiden heittäminen on muinainen ennustustekniikka, jossa luita sekä muita pieniä esineitä heitetään alustan päälle. Esineiden asennot ja kohdat alustalla antavat vastauksia kysymyksiin.

Sisältää: Suljettavassa puuvillapussissa kolme peuran luuta, vihreä lasinpala, takiaisen juurenpala, kivi, metallinen sydän, vanha kuparipenni, vihreä puurengas, salaman iskemän kuusen kaarna, kristalli ja metalliamuletti. Lisäksi settiin kuuluu käyttöohje ja kaksipuoleinen alusta, jossa mukana symbolien selitykset.

Setit ovat yksittäiskappaleita. Jokaisesta löytyy kolme luuta sekä muita esineitä.
Settiin voi lisätä omia esineitä ja poistaa siitä esineitä, jotka eivät puhuttele sinua.

Ota esineet käsiesi väliin ja ravistele niitä kevyesti. Mieti kysymystä ja heitä esineet rauhallisesti alustan päälle. Riippuen kumpaa puolta käytät, tulkitse tulosta ensin sen mukaan mihin esineet tippuvat / mitä esineet symboloivat.
Välillä elämäntilanteet voivat olla niin hankalia, ettet saa muodostettua niitä varten selkeitä kysymyksiä. Silloin et välttämättä tarvitse erityistä kysymystä, vaan voit tutkia tulosta sen mukaan, mihin esineet tippuvat. Näin esineiden paikat ovat vapaammin tulkittavissa.

Valmistaja Sysimaa osk